Naturgy moved its offices to Sarrià-Sant Gervasi, in Barcelona. This new headquarters is divided in 9 floors, and provides flexible and collaborative working environments.

Serie_Trebe demountable partition wall system was chosen, with aluminium profiles in black finish that matches perfectly with wooden finishes. In order to achieve ahigh acoustic performance, ST-200 Frameless double glass wall was used together with ST-440 Framed double glass doors on Managing floors, and ST-415 Framed single glass doors on the rest of the building.

There are several meeting rooms designed with curved walls distributed on different floors.

Naturgy
SITAB
TECH
LAB

Made by Sitab™

PROJECT
Naturgy
LocaTION
Barcelona, SPAIN
DATA
12/2020
autor
SANZPONT Arquitectura

Do you want to see the complete dossier? No problem; You just have to click on “View Monograph” and the complete catalog will be downloaded in PDF to your computer.

BE INSPIRED BY SITAB™

logotipo sitab en color blanco

UNITING
PEOPLE BY
DIVIDING 
SPACES

After 15 years of experience in the national and international market, at SITAB ™ we have wanted to celebrate this important milestone by redesigning our identity in order to strengthen our values: enthusiasm, spirit of service, innovation, talent and experience.