Hospital del Mar

PINEARQ

Hospital del Mar is moving towards a transformation, looking at 2030. A project where patients, familiars and hospital staff took part was developed by PINEARQ architecture studio. The goal was to design a hospital model based on the experience of the people.

Administrative offices are distributed in one floor with 1.000 sqm area.
High Windows and ST-100 Frameless glass walls allow natural light to enter the office. ST-300 Solid walls were installed with veneer panels in maple finish. Panels were designed with vertical milling every 100 mm, simulating grooves between panels. ST-400 Solid door leaves were manufactured following same aesthetic criteria as solid walls’ panels.

All installation components were designed to achieve a high comfort level. SERIE_TREBE system’s different axes were chosen to have storage modules and offices integrated.

Hospital del Mar
SITAB
TECH
LAB

Made by Sitab™

PROJECT
Hospital del Mar
LocaTION
Barcelona, SPAIN
DATA
06/2022
autor
PINEARQ

Do you want to see the complete dossier? No problem; You just have to click on “View Monograph” and the complete catalog will be downloaded in PDF to your computer.

BE INSPIRED BY SITAB™

logotipo sitab en color blanco

UNITING
PEOPLE BY
DIVIDING 
SPACES

After 15 years of experience in the national and international market, at SITAB ™ we have wanted to celebrate this important milestone by redesigning our identity in order to strengthen our values: enthusiasm, spirit of service, innovation, talent and experience.